Kavitacija Beograd

Wellness program

  •  

Wellness program

  • AROMATERAPIJA

Vraća snagu i energiju iscrpljenom organizmu. Sastoji se od 35 koncentrovanih eteričnih ulja koja se u različitim koncentracijama nalaze u 4 vrste gela. Kombinacijom ovih gelova i specijalne folije koja se obmotava oko tela eterična ulja se duboko aplikuju pod kožu i pospešuju cirkulaciju, ubrzavanje metabolizma a iz potkožnog tkiva eliminiše toksine koji se  putem limfe i znoja izbacuju napolje. Koža postaje baršunasto meka a strije manje vidljive.

  • PAKOVANJE KAVIJAROM

Spada u jedan od najsavremenijih i najpopularnijih tretmana u svetu. Sastoji se od nanošenja kavijar gela koji se blagim kruznim pokretima masira u kožu. Specijalna folija obmotava se oko tela i tako obmotan klijent leži pod termo cebetom 45 minuta. Na samom kraju nanosi se savršena kavijar krema. Ova metoda je narocito pogodna za zimski period jer poboljsava cirkulaciju i stvara subjektivni osecaj  toplote a pritom vraća vlagu i regeneriše kožu.

Wellness program

  • PAKOVANJE BLATOM

Jedan od najzustupljenijih   tretmana u wellness programima. Primenjuje se nanošenjem specijalnog blata na kožu gde se kao rezultat  dobija detoksikacija, čišćenje i učvršćivanje kože. Blagotvorno dejstvo blata pomaže jos i kod artritisa, reumatizma i manjih kožnih iritacija.

  • GIPSANE BERMUDE

Popularna i jako poznata tehnika koja daje sigurne rezultate. Uz aplikovanje losiona i oligomineralnih seruma,blage masaže i limfne drenaže otvaraju se limfni putevi i pokrece process detoksikacije koji traje tokom celog dana. Tretman se završava oligo maskom koja se stavalja preko pamučne gaze i oblikuje prema tretiranom delu tela. Maska se steže kao gips zbog cega je ovaj tretman i dobio naziv gipsane bermude. Ovom metodom moze se izgubiti i do 1,5 litara tečnosti i nekoliko centimetara u obimu.

  • PAKOVANJE ALGAMA

Morske alge sadrže najbolje sastojke koje more pruža. Sadrže minerale koji se nalaze u oblicima koji lako prodiru kroz površinske slojeve kože i tako utiču na stimulaciju ćelijskih procesa. Ovaj tretman ima izuzetno efikasno dejstvo na izlucivanje štetnih materija i jačanje imunog sistema. Utiče na stanje kože gde se vraća elastičnost, zategnutost koe i osećaj glatkoće.

 

Tretmani lica

Anti-aging tretmani 

 

Čišćenje i osvežavanje kože

 

Tretmani tela

 

Prijavite se za najnovije vesti