Kavitacija Beograd

Tretmani lica

Anti-aging tretmani | Čišćenje i osvežavanje kože

 

Tretmani za lečenje akni (bubuljica) i problematičnu kožu (Mioliftom)

Efekti:

  • Postepeno izlečenje svih bubuljica i prestanak pojavljivanja novih.
  • Poboljšanje kvaliteta kože - vraćanje masne kože u normalu, kroz regulisanje rada lojnih žlezda.
  • Uspostavljanje odbrambene sposobnosti kože.
  • Otklanjanje fleka od akni i ublažavanje ožiljaka svih vrsta.

 

Tretmani lica

 

Ultra-zvučna metoda

Svakoj nehirurškoj proceduri podmlađivanja kože mora da prethodi faza pripreme.U Studiju Miolift, osim manuelnom metodom, radi se i neagresivno, ultra-zvučno čišćenje, specijalnom špatulom. Tako se "vrši blagi, bezbolni piling, otklanjaju stare ćelije, a koža dubinski čisti od manje-više stvrdnutih naslaga masnoće u porama (tzv. mitesera). Ovaj tretman može da bude i samostalan, kao tretman nege, u toku koga se jontoforezom ubacuju serumi i dr. aktvni preparati, kao tretman za mesečno održavanje lepote i svežine kože.

 

Tretmani lica

 

Klasični tretman čišćenja kože

Poznata metoda manuelnog oslobađanja pora od naslaga masnoće, mitesera. Tretman započinje skidanjem šminke i ostalih nečistoća kozm. mlekom, a zatim spec. losionom za enzimski piling i regulisanje Ph-faktora kože. Nakon prijatne relaksirajuće ručne masaže, stavlja se termo-biljno pakovanje za omekšavanje kože, a zatim se manuelno istiskuju miteseri, posle čega sledi jedna do dve maske za zatvaranje pora, tj.hlađenje kože i smirivanja hiperemije, crvenila.

 

Tretmani lica

 

Biološki tretmani (manuelno izvođenje)

U zavisnosti od toga da li je koža masna, suva, mešovita, dehidrirana, osetljiva, kuperozna (sa proširenim kapilarima), mlada ili stara, razvijen je čitav niz bioloških tretmana, koji osposobljavaju kožu da bije bitku sa spoljašnjim uticajuma, stresovima i starenjem.

Naziv potiče od aktivnih supstanci koje sadrže pojedini preparati ili završne maske: na primer regenerativna pakovanja na bazi algi, bilja, minerala..., ali takođe i tehnološki obrađenih praparata, koji su programirani tako da dopiru do dubokih slojeva kože. Tretmani imaju nekoliko faza: čišćenje površinske nečistoće, blagi piling, masaža, unos aktivnih preparata za hidrataciju, regeneraciju, zatezanje, učinak i sl., prema potrebama i zahtevima kože. Završna maska uvek upotpunjuje ta delovanja.

Tretmani lica   Tretmani lica

Tretmani lica

Anti-aging tretmani

Čišćenje i osvežavanje kože

Prijavite se za najnovije vesti