Kavitacija Beograd

Tretmani lica

Anti-aging tretmani | Čišćenje i osvežavanje kože

 

DTS DERMAFIX TRETMANI - BOLJE OD  ROLERA

 

DERMAFIX tretman se svrstava u sam vrh antiaging metoda 21.veka!

Studio Miolift, kuća estetike, predstavlja vam najnoviju, revolucionarnu nehirušku metodu rejuvenacije (podmladjivanja,ozdravljenja) kože - DERMAfix!

Procedura je nova, jednostavna i sigurna!

Dermafix stvara kontrolisana mikro ostećenja na koži i omogućava bolju apsorpciju aktivnih supstanci. Kao odgovor na taj nadražaj koža prirodno reaguje produkcijom povecanog broja ćelija koje su odgovorne za stvaranje kolagena i elastina.

U koje svrhe se koristi?

- otklanjanje bora, lifting lica

- poboljšanje opšeteg kvaliteta kože

- protiv pigmentacije i hiperpigmentacije

- za lečenje masne, nečiste, aknozne kože i preteranog lučenja sebuma

- protiv proširenih pora

- za smanjenje oziljaka od akni i nastalih na drugi način

- za duboku hidrataciju

- protiv strija

 

Zavisno od stanja kože, vrste i stepena oštećenja, starosti kože i našeg željenog cilja, u kožu ubacujemo serume, najfinijeg kvaliteta u čijoj su osnovi: Nano peptidi, ekstrakti matičnih celija, eksktrakti biljaka, hijaluronska kiselina.

                                          Tretmani bora i podmlađivanje 

 

MEZOTERAPIJA (BEZ IGLE)

Mezoterapija lica i tela uz dijamantsku mikrodermo abraziju

Ova, u današnje vreme veoma popularna metoda, vodi poreklo iz Francuske gde joj je prve temelje postavio pedesetih godina prošloga veka čuveni dr Mišel Pistor.

Osnovni princip mezoterapije, optimalna količina aktivnih supstanci i na pravom mestu, omogućava njenu uspešnu primenu u tretiranju problema iz različitih oblasti medicine, ali i estetike.

Sa razvojem tehnologije, razvijali su se i alternativni načini unošenja mezoterapeutskih koktela - tzv. mezoterapija bez igle. U Miolift Studiju tretman mezoterapije bez igle izvodimo najsavremenijom vrstom aparata za mezoporaciju koja nam omogućava prolaznost čak 80 do 90% aktivnih materija do dermisa što je 5 do 10 puta više nego kod starijih metoda za ubacivanje korisnih materija pod kožu tipa jontoforeze, sonoforeze...

Prednost ove napredne metode u odnosu na mezoterapiju iglama je to što se ne narušava integritet kože, nema rizika od infekcije, nema bola ni otoka. 

Na ovaj način mogu se tretirati mnogobrojni estetski problemi lica - akne, bore, hiperpigmentacije, dehidrirana i opuštena koža, tamni kolutovi oko očiju, kao i tela (celulit, strije, opuštena koža,...), alopecije (opadanje kose). Postupak nije bolan, a rezultati su vidljivi već posle samo jednog tretmana.

Kao i uvek u proteklih dvadesetak godina, uz najsavremeniji aparat koristimo isključivo najbolje preparate na našem trzištu.

 

Genosys Cosmoceuticals linija ampula - uz DTS rolere ili mezoterapiju bez igle  

Genosys Cosmoceuticals linija ampula - uz DTS rolere ili mezoterapiju bez igle

 

Mezoterapija bez igle

 

RADIOTALASNI LIFTING

Tretiranjem kože lica, vrata i dekoltea unipolarnim radiotalasnim aparatom postiže se za samo 20-ak minuta dugotrajna hidratacija, bolja elasticnost i veca cvrstina kože, a samim tim i smanjenje bora. Kako tretman, pored trenutnog efekta retrakcije vec postojeceg kolagena, dodatno stimuliše produkciju kolagena, tretman ima i produženo stimulativno dejstvo u narednih mesec dana.

Radiotalasni lifting Tretmani bora i podmlađivanje 

 

MIOLIFTING (NEHIRURŠKO PODMLAĐIVANJE)

 

A) Preventivni tretmani protiv starenja za osobe oko 25. do oko 35. god.Sa estetsko-kozmetičkom preventivom treba početi što ranije kako bi se koža sačuvala , a njen efekat je:

 • sprečavanje pojave bora
 • normalizovanje vlažnosti i lučenja masnoće kože
 • održavanje dobre zaštitne funkcije kože u svim vremenskim uslovima, čak i u uslovima stresa i umora
 • zdrava, mlada, lepa koža uvek

 

B) Intenzivni tretmani brzog podmlađivanja i usporenja starenja za osobe oko 35. do oko 45. god.

Proces starenja je u toku: vidna je pojava bora, opuštanje kože, pad mišića lica, podbradak, podočnjaci, umoran izgled, tragovi stresa i nedostatak svežine...

U ovom životnom dobu Mioliftingom se najbrže, najlakše, gotovo senzacionalno, vraća nekadašnja svežina, briše sa lica čak i do 10-tak godina.

Razultat:

 • potpuni nestanak malih i sitnih bora
 • nestanak podočnjaka, otečenih i teških kapaka
 • momentalno zategnuta i sveža koža
 • zaustavljanje daljeg starenja (90%) i odmah blaže i mladolike konture lica

 

C) tretmani podmlađivanja zrele kože posle 45. godine

Zrela koža gubi osobine vitalnoisti, svežine, zdravlja i lepog izgleda. Koža se opušta (smanjuje se produkcija kolagena i elastina), menja boju (loša cirkulacija), dolazi do biohemijskih i mehaničkih promena... U ovoj fazi koža sporije reaguje na tretmane i zahteva još kompleksniji program. Miolifting se dopunjuje tretmanom laserom. Dermodynamic metoda (vidi dalje) ubrzava aktiviranje kolagenskih i elastičnih vlakana, što znači odmah vidno bolju cirkulaciju.. Takođe je potrebna i dobra biološki aktivna kozmetika.

Efekat je:

 • veliko osveženje i hidratacija kože
 • bolja zategnutost
 • povratak boje i jedrine
 • dugoročno usporenje starenja

 

VAŽNO: Miolifting tretmani su idealni i nakon hirurških intervencija zatezanja lica, jer smanjuju ožiljke, ubrzavaju oporavak, a efekat operacije čine dugotrajnim.

 

HEMIJSKI PILING SA PEPTIDIMA

OČISTITE LICE OD FLEKICA - HIPERPIGMENTACIJA

 

Naš novi hemijski piling GENOSYS SRS  (koktel kiselina sa peptidima) za pigmentacije, uspešno rešava problem fleka po licu. 
Lep i ujednačen ten možemo postići kroz nekoliko tretmana rađenih jednom nedeljno, a napredak vidite posle svakog tretmana. Ovaj tretman je posebno namenjan masnom i mešovitom tipu kože. Osobama čija koža je beživotna, umorna, sa nekontrolisanim lučejem sebuma, sa proširnim porama i flekicama, koje su posledica akni ili sunčanja! 

 

LASEROTERAPIJA

 

U Studiju Miolift je u upotrebi, uz Miolift metodu i laser It.kuće DEKA, Triaktiv, tj. Dermodynamic metoda za podmlađivanje kože lica. Sinergijskim i istovremenim delovanjem laserske svetlosti diodnog lasera i blagog vakuuma, izvanredno se uvećava stimulacija fibroblasta u dubokim slojevima kože, koji su zaduženi za proizvodnju kolagena i elastina, čime se postiže vrlo brz efekat zatezanja kože, naročito kod osoba od oko 35 do oko 45 godina.

Specijalnom tehnikom rada terapeuta, otklanja se i višak tečnosti u "džepovima" kože (podočnjaci, vrat...). Tretman traje 15-20min, a rezultat su odmah vidljivi.

Efekat:

 • smanjenje nabora na vratu,
 • zategnutija koža na celom licu, vratu i dekolteu,
 • povlačenje velikih opuštenih podočnjaka.

Napomena: ovaj tretman može da se radi i samostalno, potpuno je bezopasan za sve tipove kože, i sva godišta, ne ostavlja tragove tipa crvenila, naprotiv osoba odmah izgleda svežije i blistavije i može da se radi neograničeno često.

Tretmani bora i podmlađivanje

Tretmani bora i podmlađivanje

Tretmani lica

 

Tretmani bora i podmlađivanje

 

Čišćenje i osvežavanje kože

Prijavite se za najnovije vesti