Kavitacija Beograd

SnowCell Enzimski Piling

 

SnowCell - enzimski piling je pre svega bezbedan piling koji je pogodan za sve tipove kože. Efekti koji se njime postižu su: regulisanje hiperpigmentacija inhibicijom sinteze melanina i eksfolijacijom površinskog sloja izumrlih ćelija, prevencija isušivanja kože stvaranjem zaštitne barijere koja sprečava dehidrataciju, aktivacija ćelijskog metabolizma i bolja prokrvljenost kože, kao i stimulacija sinteze kolagena zahvaljujuci moćnom uticaju peptida.

Faze tretmana su:

1. Čišćenje lica - uklanjanje šminke, nečistoća i ostataka kreme sa lica.

2. Nanošenje pilinga koji se dobija mešanjem SnowCell enzimskog praha i tečnog aktivatora.

Ključni aktivni sastojci ovih preparata su vitamin C, koji je prirodni antioksidans i nezamenjiv faktor u sintezi kolagena. Kojična kiselina koja ima efekat izbeljivanja i dobija se iz japanske gljive. Mlečna kiselina koja ima ulogu u hidrataciji kože, a takođe ima ulogu izbeljivača i doprinosi ujednačavanju tena. Arbutin, inhibira stvaranje melanina koji je odgovoran za nastajanje fleka i pega. Još jedna jako važna uloga arbutina je stvaranje UVA i UVB filtera.

3. Završna faza, nanošenje regenerativnog peptidnog rastvora koji snabdeva kožu hranjivim sastojcima i stimuliše sintezu kolagena.

Tretman se radi u vremenskim razmacima od sedam dana u seriji od četiri do šest ponavljanja.

Rezultat koji se očekuje je podmlađena i osvežena koža i ujednačen ten bez neželjenih fleka i pega.

SnowCell Enzimski Piling

Tretmani lica

Anti-aging tretmani 

 

Čišćenje i osvežavanje kože

 

Tretmani tela

 

Prijavite se za najnovije vesti