Kavitacija Beograd

Mezoterapija

Mezoterapija lica i tela

Ova, u današnje vreme veoma popularna metoda, vodi poreklo iz Francuske gde joj je prve temelje postavio pedesetih godina prošloga veka čuveni dr Mišel Pistor.

Osnovni princip mezoterapije, optimalna količina aktivnih supstanci i na pravom mestu, omogućava njenu uspešnu primenu u tretiranju problema iz različitih oblasti medicine, ali i estetike.

Sa razvojem tehnologije, razvijali su se i alternativni načini unošenja mezoterapeutskih koktela - tzv. mezoterapija bez igle. U Miolift Studiju tretman mezoterapije bez igle izvodimo najsavremenijom vrstom aparata za mezoporaciju koja nam omogućava prolaznost čak 80 do 90% aktivnih materija do dermisa što je 5 do 10 puta više nego kod starijih metoda za ubacivanje korisnih materija pod kožu tipa jontoforeze, sonoforeze...

Prednost ove napredne metode u odnosu na mezoterapiju iglama je to što se ne narušava integritet kože, nema rizika od infekcije, nema bola ni otoka. 

Na ovaj način mogu se tretirati mnogobrojni estetski problemi lica - akne, bore, hiperpigmentacije, dehidrirana i opuštena koža, tamni kolutovi oko očiju, kao i tela (celulit, strije, opuštena koža,...), alopecije (opadanje kose).
Postupak nije bolan, a rezultati su vidljivi već posle samo jednog tretmana.

Kao i uvek u proteklih dvadesetak godina, uz najsavremeniji aparat koristimo isključivo najbolje preparate na našem trzištu.

Miolift Studio & Genosys cosmoceutical ampule za najsavremenije tretmane!

Tretmani lica

Anti-aging tretmani 

 

Čišćenje i osvežavanje kože

 

Tretmani tela

 

Prijavite se za najnovije vesti