Kavitacija Beograd

Laser TRIACTIVE - dermodynamic

Laser TRIACTIVE

U Dermodynamic metodi udruženo deluju laser, vakuum masaža i krioterapija, međusobno se dopunjujući. Sinergijski rade na ubrzanju metabolizma, tj. sagorevanja masnoće u ćelijama, stvaranju kolagena i jačanju vezivnog tkiva, podstiču cirkulaciju i izbacivanje toksina i viška tečnosti iz organizma, te se tako uspešno rešava celulit i opuštena koža.

LASER direktno aktivira sagorevanje u masnim ćelijama i pražnjenje depoa vezane vode sa toksinima, a aktivira regenerativne procese u tkivima. Posle tretiranja laserom i VAKUUMOM i koža postaje odmah zategnutija što daje lifting efekat na svakom santimetru tela (unutrašnja strana nadlaktica i butina, stomak, leđa...pa čak popravlja i stanje kod strija). KRIOTERAPIJA pomaže da se otklone otoci i edematozni celulit, a kod težih slučajeva smanjuje bol i osetljivost kože.

Laser TRIACTIVE - dermodynamic

Dermodynamic metoda predstavlja liposukciju bez skalpela koja kao rezultat može dati i do 2 konfekcijska broja manje za samo nedelju dana. Osim vidnog smanjenja svih vidova celulita, kao rezultat se dobija podmlađeno i reoblikovano telo (zadnjica podignuta do 2 cm), a opuštena koža se zategne i brzo prolepša, posebno kod osoba između 30 i 40 godina gde rezultati znaju biti - senzacionalni!

Ukupno, posle tretmana debljina sloja celulita i "narandžina kora" na površini bitno su manji, kako na bokovima, tako i na stomaku, oko kolena i na rukama.

NAPOMENA: ovo je izvanredan tretman za PRE i POSLE hirurških intervencija, jer povećava i ubrzava krajnje rezultate.

Tretmani tela desno

Anti-aging tretmani

Prijavite se za najnovije vesti