Kavitacija Beograd

Fiziomed - Duboka oscilacija

Od nedavno je u upotrebi kod nas, patentirana metoda nemačke kuće FIZIOMED. Naziv potiče od efekta dubinsko- prodiruće i trajne rezonantne vibracije koja nastaje unutar tkiva, a pod dejstvom naizmeničnog elektrostatičkog polja koje se obrazuje između aplikatora aparata i površine tela, tj. kože.

Fiziomed - Duboka oscilacija

Pri izvođenju tretmana Duboke oscilacije na vezivno tkivo se deluje "gnječenjem" pod dejstvom elektrostatičkog polja što u međućelijskim prostorima izaziva efekat "gibanja" čiji rezultat je uklanjanje zastoja tečnosti i stimulacija njenog transporta, evakuacija toksina i nusprodukata metabolizma, a istovremeno, poboljšanje prehrane tkiva.Kod primene za tretmane tela dobija se efekat korekcije (zatezanje grudi, zadnjice, stomaka...), lečenje celulita (svi stadijumi) sa mogućnošću ubacivanja aktivnih preparata i smanjenje količine masnih potkožnih naslaga (čak razgradnja triglicerida).

NAPOMENA; Izvanredan tretman PRE i POSLE estetskih i drugih plastično hirurških intervenacija. Moguća primena već posle nekoliko sati od intervencije, smanjuje bolove i otoke.

Tretmani tela desno

Anti-aging tretmani

Prijavite se za najnovije vesti