Kavitacija Beograd

DTS dermoroleri - Tretmani dermorolerima

prirodna indukcija kolagena i prodor aktivnih supstanci 

 

DTS dermoroleri - Tretmani dermorolerima


Apsolutni hit među anti-aging tretmanima u svetu dostupan Vam je  u Studiju Miolift!

 

Savršen izbor za sve koji nemaju vremena za česte tretmane!

 

Komforna, brza, bezbolna i veoma uspešna metoda za tretiranje problema kože u čijoj se osnovi nalazi deficit kolagenih vlakana - opuštenost, bore, ožiljci (uključujući i one od akni) i strije. 

 

Čak 540 iglica specijalno dizajniranog sterilnog dermarolera izazivaju se mnogobrojna mehanička mikrooštećenja (oko 500 000 za 10 minuta) na površini kože čime se tkivo pobudjuje i pokreće kaskada regenerativnih procesa. U koži stimulisanoj na ovaj način dolazi do neoangiogeneze, migracije fibroblasta i povećane produkcije kolagena i elastina čak i do 1000%! Već od samo jednog tretmana koža je zategnutija i čvršća, ožiljci plići, a bore i strije postaju manje vidljive! 

 

Prednost ovog tretmana u odosu na npr. tretman IPL ili frakcionim laserom je odsustvo bola, savršeno kontrolisana dubina prodiranja, bolja stimulacija tkiva i daleko brzi oporavak- Vaš društveni život ne mora trpeti ni jedan dan!

 

Mikrokanali koji u koži postoje neposredno posle ovog upotrebe dermarolera povećavaju njenu propustljivost i do 40% čime dobijate daleko veći i brži efekat od preparata i mezoterapeutskih koktela nanetih na kožu neposredno posle ovog tretmana što dermaroler čini izuzetno delotvornim, pored već pomenutih, i u tretmanima celulita, fleka, alopecije,...

 

Bitno je napomenuti da efikasnost tretmana i mogćnost javljanja neželjenih reakcija zavisi i od vrste i kvaliteta dermarolera. Dermaroler pre tremana mora biti sterilan i ne sme se upotrebljavati za tretmane na različitim osobama kako bi se apsolutno izbegle bakterijske, gljivične i najbitnije virusne infekcije.

 

Zbog Vaše sigurnosti, u Miolift Studiju koristimo sterilne rolere najboljeg kvaliteta- DTS dermorolere i GENOSYS preparate sa peptidima antioksidansima, hijaluronom i vitaminima bez dodatka parabena, mirisa i drugih štetnih materija.

 

                                          DTS dermoroleri - Tretmani dermorolerima 

 

Tretmani lica

Anti-aging tretmani 

 

Čišćenje i osvežavanje kože

 

Tretmani tela

 

Prijavite se za najnovije vesti