Kavitacija Beograd

Anti-aging tretmani

Tretmani bora i podmlađivanje | Čišćenje i osvežavanje kože

 

ROLER - KOLAGENO INDUKCIONA TERAPIAJ DTS ROLERIMA

DTS dermoroleri - Tretmani dermorolerima prirodna indukcija kolagena i transdermalna aplikacija aktivnih supstanci.

Dermo roler

 

Apsolutni hit među anti-aging tretmanima u svetu od sada dostupan i u Studiju Miolift!

Savršen izbor za sve koji nemaju vremena za česte tretmane!

Komforna, brza, bezbolna i veoma uspešna metoda za tretiranje problema kože u čijoj se osnovi nalazi deficit kolagenih vlakana - opuštenost, bore, ožiljci (uključujući i one od akni) i strije. 

Čak 540 iglica specijalno dizajniranog sterilnog dermarolera izazivaju se mnogobrojna mehanička mikrooštećenja (oko 500 000 za 10 minuta) na površini kože čime se tkivo pobudjuje i pokreće kaskada regenerativnih procesa. U koži stimulisanoj na ovaj način dolazi do neoangiogeneze, migracije fibroblasta i povećane produkcije kolagena i elastina čak i do 1000%! Već od samo jednog tretmana koža je zategnutija i čvršća, ožiljci plići, a bore i strije postaju manje vidljive! 

Prednost ovog tretmana u odosu na npr. tretman IPL ili frakcionim laserom je odsustvo bola, savršeno kontrolisana dubina prodiranja, bolja stimulacija tkiva i daleko brzi oporavak- Vaš društveni život ne mora trpeti ni jedan dan!

Mikrokanali koji u koži postoje neposredno posle ovog upotrebe dermarolera povećavaju njenu propustljivost i do 40% čime dobijate daleko veći i brži efekat od preparata i mezoterapeutskih koktela nanetih na kožu neposredno posle ovog tretmana što dermaroler čini izuzetno delotvornim, pored već pomenutih, i u tretmanima celulita, fleka, alopecije,...

Bitno je napomenuti da efikasnost tretmana i mogćnost javljanja neželjenih reakcija zavisi i od vrste i kvaliteta dermarolera. Dermaroler pre tremana mora biti sterilan i ne sme se upotrebljavati za tretmane na različitim osobama kako bi se apsolutno izbegle bakterijske, gljivične i najbitnije virusne infekcije.

Zbog Vaše sigurnosti, u Miolift Studiju koristimo sterilne rolere najboljeg kvaliteta- DTS dermorolere i sterilne preparate sa aktivnim materijama bez dodatka parabena, mirisa i drugih štetnih materija.

                                          Anti-aging tretmani 

 

MEZOTERAPIJA (BEZ IGLE)

Mezoterapija lica i tela uz dijamantsku mikrodermo abraziju

Ova, u današnje vreme veoma popularna metoda, vodi poreklo iz Francuske gde joj je prve temelje postavio pedesetih godina prošloga veka čuveni dr Mišel Pistor.

Osnovni princip mezoterapije, optimalna količina aktivnih supstanci i na pravom mestu, omogućava njenu uspešnu primenu u tretiranju problema iz različitih oblasti medicine, ali i estetike.

Sa razvojem tehnologije, razvijali su se i alternativni načini unošenja mezoterapeutskih koktela - tzv. mezoterapija bez igle. U Miolift Studiju tretman mezoterapije bez igle izvodimo najsavremenijom vrstom aparata za mezoporaciju koja nam omogućava prolaznost čak 80 do 90% aktivnih materija do dermisa što je 5 do 10 puta više nego kod starijih metoda za ubacivanje korisnih materija pod kožu tipa jontoforeze, sonoforeze...

Prednost ove napredne metode u odnosu na mezoterapiju iglama je to što se ne narušava integritet kože, nema rizika od infekcije, nema bola ni otoka. 

Na ovaj način mogu se tretirati mnogobrojni estetski problemi lica - akne, bore, hiperpigmentacije, dehidrirana i opuštena koža, tamni kolutovi oko očiju, kao i tela (celulit, strije, opuštena koža,...), alopecije (opadanje kose). Postupak nije bolan, a rezultati su vidljivi već posle samo jednog tretmana.

Kao i uvek u proteklih dvadesetak godina, uz najsavremeniji aparat koristimo isključivo najbolje preparate na našem trzištu.

 

Genosys Cosmoceuticals linija ampula - uz DTS rolere ili mezoterapiju bez igle  

Genosys Cosmoceuticals linija ampula - uz DTS rolere ili mezoterapiju bez igle

 

Mezoterapija bez igle

 

RADIOTALASNI LIFTING

Tretiranjem kože lica, vrata i dekoltea unipolarnim radiotalasnim aparatom postiže se za samo 20-ak minuta dugotrajna hidratacija, bolja elasticnost i veca cvrstina kože, a samim tim i smanjenje bora. Kako tretman, pored trenutnog efekta retrakcije vec postojeceg kolagena, dodatno stimuliše produkciju kolagena, tretman ima i produženo stimulativno dejstvo u narednih mesec dana.

Radiotalasni lifting Anti-aging tretmani 

 

MIOLIFTING (NEHIRURŠKO PODMLAĐIVANJE)

 

A) Preventivni tretmani protiv starenja za osobe oko 25. do oko 35. god.Sa estetsko-kozmetičkom preventivom treba početi što ranije kako bi se koža sačuvala , a njen efekat je:

 • sprečavanje pojave bora
 • normalizovanje vlažnosti i lučenja masnoće kože
 • održavanje dobre zaštitne funkcije kože u svim vremenskim uslovima, čak i u uslovima stresa i umora
 • zdrava, mlada, lepa koža uvek

Tretmani bora i podmlađivanje

B) Intenzivni tretmani brzog podmlađivanja i usporenja starenja za osobe oko 35. do oko 45. god.

Proces starenja je u toku: vidna je pojava bora, opuštanje kože, pad mišića lica, podbradak, podočnjaci, umoran izgled, tragovi stresa i nedostatak svežine...

U ovom životnom dobu Mioliftingom se najbrže, najlakše, gotovo senzacionalno, vraća nekadašnja svežina, briše sa lica čak i do 10-tak godina.

Razultat:

 • potpuni nestanak malih i sitnih bora
 • nestanak podočnjaka, otečenih i teških kapaka
 • momentalno zategnuta i sveža koža
 • zaustavljanje daljeg starenja (90%) i odmah blaže i mladolike konture lica

Tretmani bora i podmlađivanje

C) tretmani podmlađivanja zrele kože posle 45. godine

Zrela koža gubi osobine vitalnoisti, svežine, zdravlja i lepog izgleda. Koža se opušta (smanjuje se produkcija kolagena i elastina), menja boju (loša cirkulacija), dolazi do biohemijskih i mehaničkih promena... U ovoj fazi koža sporije reaguje na tretmane i zahteva još kompleksniji program. Miolifting se dopunjuje tretmanom laserom. Dermodynamic metoda (vidi dalje) ubrzava aktiviranje kolagenskih i elastičnih vlakana, što znači odmah vidno bolju cirkulaciju.. Takođe je potrebna i dobra biološki aktivna kozmetika.

Efekat je:

 • veliko osveženje i hidratacija kože
 • bolja zategnutost
 • povratak boje i jedrine
 • dugoročno usporenje starenja

Tretmani bora i podmlađivanje

VAŽNO: Miolifting tretmani su idealni i nakon hirurških intervencija zatezanja lica, jer smanjuju ožiljke, ubrzavaju oporavak, a efekat operacije čine dugotrajnim.

 

MEZODERMIJA

Studio miolift uvek prati i primenjuje najnovija dostignuća svetske kozmetičke industrije. U estetskoj praksi mezodermija se primenjuje za podmlađivanje kože lica,vrata, dekoltea,ruku.U Studiju Miolift je u upotrebi BDR, Beauty Defect Repair sistem, koji ima četvorostruko delovanje. To je kompleksan tretman koji u sebi sadrži elemente blage mikrodermoabrazije, voćnih kiselina, intenzivnog hranjenja kože high-tech preparatima i energetsku masažu.

Odstranjivanje površinskih starih ćelija osvežava i energizuje nove ćelije u donjim slojevima kože, intenzivno se hidrira koža, a istovremeno se ubrzava i povećava sinteza kolagena u vezivnom tkivu.

Efekat:

 • Vaša koža izgleda poput latice ruže, svilenkasta i podmlađena,
 • Obezbeđena hidratacija u dužem periodu,
 • Nestaju površinske neravnine i umanjuju se fleke.

Tretmani bora i podmlađivanje

 

LASEROTERAPIJA

U Studiju Miolift je u upotrebi, uz Miolift metodu i laser It.kuće DEKA, Triaktiv, tj. Dermodynamic metoda za podmlađivanje kože lica. Sinergijskim i istovremenim delovanjem laserske svetlosti diodnog lasera i blagog vakuuma, izvanredno se uvećava stimulacija fibroblasta u dubokim slojevima kože, koji su zaduženi za proizvodnju kolagena i elastina, čime se postiže vrlo brz efekat zatezanja kože, naročito kod osoba od oko 35 do oko 45 godina.

Specijalnom tehnikom rada terapeuta, otklanja se i višak tečnosti u "džepovima" kože (podočnjaci, vrat...). Tretman traje 15-20min, a rezultat su odmah vidljivi.

Efekat:

 • smanjenje nabora na vratu,
 • zategnutija koža na celom licu, vratu i dekolteu,
 • povlačenje velikih opuštenih podočnjaka.

Napomena: ovaj tretman može da se radi i samostalno, potpuno je bezopasan za sve tipove kože, i sva godišta, ne ostavlja tragove tipa crvenila, naprotiv osoba odmah izgleda svežije i blistavije i može da se radi neograničeno često.

Tretmani bora i podmlađivanje

Tretmani bora i podmlađivanje

DUBOKA OSCILACIJA

Duboka Oscilacija je patentirana metoda nemačke kuće FIZIOMED.

Naziv potiče od efekta dubinsko-prodiruće i trajne rezonantne vibracije koja nastaje unutar tkiva, a pod dejstvom naizmeničnog elektrostatičkog polja koje se obrazuje između aplikatora aparata i površine tela, tj. kože.

Što se tiče primene u kozmetologiji, za tretmane lica, naročito je dobar za sasvim mlade osobe (oko 30 godina) jer daje dobar efekat za:

 • osveženje kože,
 • poboljšanje cirkulacije i prehrane kože - tj. trofike tkiva,
 • poboljšanje limfotoka, što utiče na smanjenje podočnjaka i zatezanje vrata.

Tretmani bora i podmlađivanje

Napomena: - Jako dobre rezultate ova metoda daje odmah, već posle dva sata, posle plastično-hirurške intervencije, jer savršeno nežan dodir sa kožom ne iritira bolna mesta, a brzo otklanja edeme, podlive i upale, pa čak i BOL. Nema kontraindikacija.

 

Tretmani lica

Anti-aging tretmani 

 

Čišćenje i osvežavanje kože

 

Tretmani tela

 

Prijavite se za najnovije vesti